Gebruik van bitumen

Bitumen wordt voornamelijk gebruikt bij platte daken. Als expert op het gebied van platte daken kunnen wij de aanleg hiervan op professionele wijze voor u verzorgen. Bitumen kent een hoge weerstand, gaat lang mee en is zeer onderhoudsarm. De kwaliteit en levensduur van uw bitumen dak hangt deels af van de gebruikte toplaag. Woont u in Best of in de omgeving van Best en wilt u een vakman voor het aanleggen van uw bitumen dak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onderhoud aan uw bitumen dak

Ondanks dat een bitumen dak onderhoudsarm is, doet u er altijd goed aan om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren. U wilt immers liever voorkomen dan genezen. Bij oude bekleding kan het verstandig zijn om een (nieuwe) toplaag toe te voegen of delen van uw bitumen dak te renoveren. Een vakman kan u een goede inschatting geven over eventuele problemen  en de levensduur van uw dak. Onderhoud aan uw dakbedekking kan u veel geld besparen.

Woont u in Best of in de omgeving van Best en wilt u vrijblijvend informatie over de aanleg of het onderhoud van uw bitumen dak? Of wilt u weten welk type dakbedekking het beste bij uw situatie past? Bel ons voor meer informatie over onze diensten of maak direct een afspraak met een van onze dakdekkers uit Best.